Дочь Франкенштейна.
Первое появление: Basic 1st Wave
Идеальная кукла |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Идеальная кукла » Monster High & Ever After High » Frankie Stein / Фрэнки Штейн
Дочь Франкенштейна.
Первое появление: Basic 1st Wave
Элоиза
Milen
какая симпатяга!
А мне больше всех, до спирания в зобу, нравится монохромная. И вот же она у меня появилась, ура!
А тут внезапная самозванка, так сказать, микро-Френки. Народ заинтересован.
"Микро-Френки" - результат скрещивания авторучки с ларёчной подделкой
А у меня теперь живёт Френки "Я люблю моду"
Фото чуть позже.
А у меня теперь живёт Френки "Я люблю моду"
Фото чуть позже.
Верелея,одлично за то,и за фотографију која ће да следи...Код нас је цена ових лутки јако висока а мода њихова од пре 4 године одприлике је опала или их сви већ брзо купе чим их негде нађу у продаји.А код Вас,јел су модерне и у продаји.
Divine
Ја сам своју Френки купио код приватног лица. Ових издања нашим продавницама одавно нема. Сада је тамо остао је у основи "Циркус", "Сирене" и остаци "Илузорно".
Верелея,хвала ти на одговору,ја такође мислим да су то веома лепе лутке.Хвала Вам такође и на томе што сте одговор послали на мом језику,ја веома мало знам руски језик,давно сам научено заборавила и сад треба доста труда за обновити.
Divine
Хвала Вам такође и на томе што сте одговор послали на мом језику,ја веома мало знам руски језик,давно сам научено заборавила и сад треба доста труда за обновити.
Вот такая Френки у меня живёт!
Wow.Kpacuba.
P.S.Sorry ,i have a havary with PC/s in home,so I cant to answer on cirrilic.
Очень необычная кукла)
Новый фешен-пак вдохновил сходить наконец-то в кино)
Тайга
кино было интересным?
Вы здесь » Идеальная кукла » Monster High & Ever After High » Frankie Stein / Фрэнки Штейн